Eilen pidettiin ensimmäinen miehistöpalaveri aihepiiriin löyhästi sopivassa kalaravintola Hilpeässä Hauessa. Kisakalenteri alkaa kevään osalta olla selvä ja sisältää seuraavat kilpailut:

  • 18.05 Kopu Tiistis
  • 22.05 Emäsalonlenkki
  • 25.05 HTPS Ratakisat (tai Kopu Tiistis jos ratakisaa ei järjestetä)

Lisäksi osallistutaan mahdollisesti 27.05 ja 03.06 Hoskin torstaikisoihin. Kesä- ja heinäkuussa pidetään kilpailutaukoa kipparin muiden projektien ja lomapurjehduksen takia. Elo- ja syyskuussa on taas tarkoitus palata aktiivisesti kilparadoille.

Kisoihin valmistaudutaan muutamalla tehokkaalla iltatreenillä, jossa harjoitellaan manööverit ja perustrimmit kuntoon. Joissakin treeneissä voisi olla hyötyä myös sparrivastustajasta eli jos joku venekunta on kiinnostunut, niin ottakaa yhteyttä. Kipparin yhteystiedot löytyvät Miehistösivulta.

Kimmo