Shere Khan on nyt viritetty viimeistä nippeliä ja nappelia myöten katsastusluokka 2:sen vaatimaan kuntoon. Monta iltaa siinä menikin, että kaikki kamat sai kasaan erinäisistä venetarvikeliikkeistä. Tänään olisi ollut ensimmäinen Kopun Tiistiskin, mutta se nyt missattiin. Kävin kuitenkin ulkona kokeilemassa yksinpurjehdusta ja mainiostihan se sujuu. Sisämoottori, autopilotti ja rullafokka tekevät purjeiden nostosta ja laskusta todella helppoa. Mittareiden kanssa pitäisi pitää ihan oma sessio, jossa tarkistettaisiin onko niiden kalibroinnit edes sinne päin. Nyt ainakin Nexuksen sähkökompassi näyttää ihan eri lukuja kuin Silvan ohjeilukompassi. Ja vielä autopilotti on asiasta kolmatta mieltä.

Huomenna pidetään vielä treenit retkipurjesetillä. Torstaina vaihdetaan kisapurjeisiin + tyhjennetään vene kaikesta ylimääräisestä ja painavasta.

Kimmo