Viime tiistain tiistiksistä ei jäänyt paljoa kerrottavaa. Lähtö oli ihan ok, mutta venevauhti oli kyllä pahasti kateissa kun ei päästy Expressistä ohitse. Jälkeenpäin tähän löytyi syy varmaan auki jääneestä potkurista. Kevyen kelin kryssivauhtiin tuolla ja likaisella pohjalla on melkoiset vaikutukset. Kisa pistettiin poikki Melkin kulman poijulla, juuri kun mereltä tullut saderintama toi rata-alueelle kunnolla tuulta. No saatiin ainakin purjeet kuivana pakettiin.

Tulos: 14/19

Gastit: Anna, Tytti, Pekka, Antti, Tomi

Samalla porukalla lähdetään myös tämän vuoden HTR:ään. Luvassa on ilmeisesti puhdas kryssi kisa. Tämä kyllä sopisi meille paljon paremmin kuin sivutuuli-kisa majakoiden välissä. Toivotaan siis, että tuuli kääntyy riittävästi lounaaseen illan aikana. Shere Khanin pohja pestiin myös eilen, että siitä ei löydy selityksiä, jos tulos jää vaisuksi…

Kimmo