Lauantaina ajettiin ensimmäinen kilpailu, Hoskin järjestämä Stickan Wikströmin saaristokilpailu. Tuuli oli kevyttä idänpuoleista ja sumua oli melkoisesti, varsinkin ulompana merellä. Isot veneet karkasivat nopeasti sumun sekaan ja niistä ei paljon havaintoja sen jälkeen saatu. Ensimmäisen kierroksen lenssin jälkeen olimme 1,23-1,24 LYS  ryhmän kärjessä. Casper ohitti meidän kuitenkin kryssillä takaisin Melkille. Toisen kierroksen lenssillä pääsimme vielä Casperista ohi, mutta kryssillä he jälleen kuittasivat meidät helposti. Myös Nauti n’ Nolla sai uudet purjeensa toimimaan paremmin toisella kierroksella ja myös he pääsivät tällä pätkällä ohi. Tasoituksilla hävittiin Casperille, mutta voitettiin kuitenkin Nauti n’ Nolla. Isoille veneille hävittiin tasoituksilla rutkasti…

Gastit: Anna, Aki, Antti

Tulos 5/9