Varovaisuus kostautui. Tuuli puhalti edelleen idän puolelta ja lähtöalueelle siirryttäessä mittarissa vilahteli reiluja 20 solmun puuskia. Isoon otettiin yksi reivi. Lähtöalueella tämä helpottikin manööveerausta, koska Larun yli tulevassa tuulessa oli melkoisia puuskia. Lautakunta liputti F-rataa eli Rysäkarille ja takaisin.

Lähtö onnistui hyvin ja lähdimme vapaissa suunnilleen keskeltä linjaa. Alla Melisande, yläpuolella Donna ja 4Play, mutta he jäivät kuitenkin taakse länsikepin ohituksessa. Melkin suojassa tuuli moinasi ja reivattu iso hidasti meitä aika lailla. Melisande pääsi alapuolelta ohi ja ensimmäisenä Melkin jääpoijulle, me olimme ihan perälaudassa kiinni. Spinnu ylös ja strekki Rysäkarille ilman tapahtumia. Merkinkierrossa olimme taas ihan Melisanden perässä.

Heti kryssin alussa ravistettiin reivi pois. Tuuli oli ulkona vain noin 15-17 solmua, joten fokkakin alkoi olemaan kryssillä vähän voimaton. Onneksi allokkoa ei ollut juuri nimeksikään. Me otettiin Rysäkiven luona yksi venda pois Melisanden pakkituulista ja hetken perästä myös he vendasivat. Melisande ajoi jostain käsittämättömästä syystä leikkarin todella pitkäksi. Melkin poijua lähestyttäessä tuuli taas shiftasi meille edullisesti ja me nousimme suoraan poijulle ilman vendaa.

Poijulta taas spinnu ylös. Kulmat olivat melkoisen tiukat kun Melkin kulmalta käännyttiin maalisuoralle. Rimpuilimme kuitenkin puuskista huolimatta spinnulla maaliin, apparentti huiteli jossain 70-80 asteen välissä. Audi kuittasi meidän tällä kertaa parilla veneenmitalla juuri ennen maalia. Tasoitetussa ajassa alun varovaisuus ja reivinpurkuhässäkkä maksoivat varmaan muutamia sijoja.

Gastit: Tytti, Aki, Antti, Jukka, Pekka

Tulos: 10/16

Melisande edellä alamerkkiä lähestyttäessä