Ja Itsenäisyyspäivä voyagen #3

Episodi jää to be continued asteelle…

Löyhän pursimis-yhteisömme sanonta: ”Ennemmin hajoo kalusto, kun miehistö.” Jäi nytten sitten kokeilematta. Merkitsevän aallon korkeuden hipoessa Inkerin LOAa ei tartte mennä kokeileen miehistön hajoamispistettä. Lindalinekin päätti kautensa, niin voimme mekin päättää kautemme.

ip3

Kausi päättyy muutenkin myynti-ilmoituksiin, joiden kiinnostus on ylittänyt kaikki odotukset. Samalla myynti-silmällä pyyhitään hyllyjenkin sisältöä. Myyntikanava on vielä arvuuttelussa, mutta ainakin tänne blogiin meinattiin tiputella kuvia omistajanvaihdosta odottaville purjeille, ankkureille ja elektroniikalle. Mysteeriset aarteet menee nettiin ja Myyrimäen kirpputori helposti mobilisoitaville loorille hardwarea, tekstiilejä/pelastusliivejä, skuutteja ja muuta tarpeellista tavaraa, joiden käyttöaste on yhteisössämme osoittautunut alhaiseksi.

Bookmark the permalink.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *