Etsintäkuulutuksia

Vanha ikkunaluukku

Melianissa on takahytissä kaksi avattavaa ikkunaa, jotka aukeavat sitloodaan. Nämä ovat varmasti alkuperäiset ja tutkimusten perusteella samoja ikkunoita on käytetty ilmeisesti ainakin Halberg Rassyissa. Nyt toisesta ikkunasta napsahti sarana poikki. Saranat ovat vielä vähän erikoisempia eli niissä on jousi ja hammastus, jolla ikkuna pysyy auki asennossa jos halutaan tuuletusta.

Sain veisteltyä ihan perus muovisaranasta korvikkeen, mutta olisi kiva löytää jostain alkuperäinen sarana tilalle. Jos jollakulla on tällaisia luukkuja jäänyt johonkin lojumaan niin olisin kiinnostunut ostamaan. Myös kaikki vinkit mistä voisi löytyä otetaan ilolla vastaan.

Alkuperäinen takahytin ikkunaluukku

Alkuperäinen takahytin ikkunaluukku

Rikkoutunut sarana

Rikkoutunut sarana

Robertson AP300X

Robertsonin autopilotti eli Roope pelaa toiminnallisesti edelleen erittäin mainiosti, vaikka silläkin lienee ikää jo reilusti yli kaksikymmentä vuotta. Roopen näyttöpaneelista on kyllä ilmeisesti UV:n vaikutuksesta iso osa mennyt pimeäksi. Pilottia voi kyllä käyttää ja vaurio ei ole tässä parin vuoden aikana minusta levinnyt, mutta mielelläni ostaisin toisen ohjaimen varaosaksi, jos näitä on jollekulle jäänyt nurkkiin lojumaan.

Näyttövaurioinen Roope

Näyttövaurioinen Roope

Itsekelaava vinssi

Barduunoiden uudelleenrakentamisen (tästä tulee vielä erillinen postaus) yhteydessä siirsin ruffilta yhden Lewmar 16 yksinopeuksisen vinssin barduunavinssiksi. Ja tälle etsisin myös suunnilleen samankokoista korvaajaa. Saa tarjota, mutta huom. vinssin pitäisi ehdottomasti olla ST / itsekelaava, koska tuolle köydelle ei nyt ole muutakaan lukkoa tarjolla.

Lewmar 16, itsekelaava vinssi vielä vanhalla paikallaan

Lewmar 16, itsekelaava vinssi vielä vanhalla paikallaan

Bookmark the permalink.

One Response to Etsintäkuulutuksia

  1. Jarkko says:

    Eikös tuon rikkoutuneen muoviosan voisi tulostaa 3D- tulostimella?