Lähteelä ja Gölisnäs

Helatorstaina lähdettiin merelle. Aluksi oli tarkoitus mennä pidemmällekin avomerelle, mutta torstain kelit olivat sen verran surkeat, että reissu kutistui normaaliksi saaristoristeilyksi. Ensimmäinen yö oltiin tutussa Lähteelässä, mutta toinen yö uudessa paikassa Gölisnäsissä. Gölisnäs sijaitsee vähän väylältä sivussa Inkoon saaristossa, mutta lopulta navigointi salmien läpi oli ihan selkeä. Perillä oli erittäin suojainen lahti, jossa oli hyvä laituri ja poijut. Ja kaiken kruunasi vielä hyvä sauna.

Maileja Melianilla kertyy kyllä helposti. Autopilotin saa napista painamalla päälle ja spreikkarin suojasta on hyvä pitää vahtia vähän kurjemmallakin kelillä. Kaasu-uunilla on hyvä laittaa aina välillä jotain pientä välipalaa. Juuri tällaista meininkiä uudelta veneeltä odotinkin.

Gasti Anna

Autopilotilla

Autopilotilla

Gölisnäs

Gölisnäs

Leppoisaa menoa genaakkerilla

Leppoisaa menoa genaakkerilla

 

 

Tagged , . Bookmark the permalink.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *