Ja clearblue neitsyt purjehdus

Kun kävi niin, että ylitsepääsemättömät esteet pitivät Rantojenmiehen rannassa the Kekkuli-Regatassa. Orjennoiduimme perheen sisällä sitten siihen, että rannassa ollaan. Vene kyllä nykii naruissaan kuin nauta navetan oven avautuessa laitumella.

Itsehän kuuluun siihen lokerikkoon sukakuluttajia, että en ole vain saamaton, mutta myös laiska, niin tarvitsen yleensää jonkun liikkeelle panevan voiman, kunnes jotain tapahtuu. Tänään se oli Pohjois-Karjalan Pipa, joka ilmoitti tulevansa ny venneelle, kun siittä ollaan nytten sitten riittävästi rumputettu sosiaalisessa meediassa.

Ja vaikka mieleni minun tekevi, jäädä rantaan rommia ryystään, tiedän sen olevan vain aivan liian vähän tyydyttämään Pipan haluja, ja koska köydet olivat jo valmiiksi kiriällä, niin enhän myöskään hyväsydämmisyyttäni voinut Ranturia pitää lia-assaan.

Kaikkihan oli valmista jo viikko sitten Suomenlahden sisämeren ylittämiselle, notta miehistö vain puuttui. Ja nyt kun sitlootassa istui neljä täysveristä kaunotarta tunsin ensimmäistä kertaa elämässäni pakottavaa tarvetta ryhtyä kapoteemaanaamaan.

Legi olisi kaivarista läpi ja Harakasta sisään ja takas rantaan. Ykköstunti ja resut nostetaan vasta takas tullessa. Ihan näin ei mennyt, koska stadikan kupeella tarvittiin kantavaa ääntäni Stadi-cupin finaalissa, mutta melkein. Katajanokan kärkeen koneiltiin sitten upari, ja Genua rullalta ja kone kiinni. Nyt pursittiin, nyt pursittiin neitsyt purjehdusta under the clearblue sky.

Iloa riitti parikymmentä minuttia, kunnes tultiin folkkareiden radalle, koska olen joviaali, rätit sisään ja motorilla pois fleetin tieltä ja takas kotia. Rannassa töijattiin niiden toimesta, joilla oli esteetöntä töijata ja kaikki manööverit meni näyttävästi ja ennenkaikkea hienosti ja hyvin. Enää odotan suurella innolla, että pääsen Hemulin kanssa kahdestaan seikkailemaan ja toteuttamaan sitä, mitä Ranturi on tullut taloutemme taseeseen tuottamaan.

Bookmark the permalink.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *